Friday, September 30, 2011

WTF! Haha

Haha !

Wednesday, September 28, 2011

This call BAPAK !

Agak bosan xtau nak watpe, so surfing youtube je.. dan terjumpa lah 1 video yang agak " BAPAK " LoL!

kalau korang da tengok tu wat² macam x penah tengok, coz aku buta IT sikit + seloowww je der :P

nah layan..


This is cool !

Di United States sukan " baseball " boleh dikatekan salah satu sukan yang popular.. Skill salah satu benda yang penting kan..

layan video kat bawah ni, apakah komen dari anda :D


Maaf

*gambar sekadar hiasan :)
Setiap manusia tidak pernah lari dengan kesilapan.. Latih lah diri kita untuk menjadi orang yang pemaaf ,


Wednesday, September 21, 2011

World with Farting Bull - how?


Chen Wenling, What You See May Not Be Real, 2009, fiberglass and paint. Installation in Beijing Art Gallery in 2009 

Monday, September 19, 2011

Sunday, September 18, 2011

Going Down !

Zaman kejatuhan!

Seseorang itu tidak akan sentiasa berada diatas.. Hidup ibarat roda, kadang² diatas kadang² dibawah.. kadang² kat side kiri n kanan pun jugak :P

im going down now!!


Saturday, September 17, 2011

Jalan² Raya 2011

Location : S.alam
Jalan² Raya.. malas nak taip ape..letak pict je la dulu :P

Wednesday, September 14, 2011

Tahukah anda? internet membantu calon-calon SPM tahun ni.

Tahukah anda? budak² yang amik SPM tahun ni ade kelebihannye? kenapa?

Mau tak nye, ade soalan bocor free².. siap kecah kat internet buta².. 

benda ni aku bace kemarin lagi.. pastu rase mcm malas nak update blog..so biar je la dulu.. xD

Tuesday, September 13, 2011

LoL

Anda pernah tengok?
 X pernah?
Tengok ape? 
Meh Sini nak tunjuk..

Sunday, September 11, 2011

Anda kenal siapa Carlz De Hafz?

Assalamualaikum rakan² skalian.. di subuh sepi'ie ni nak cita pasai kawan kami nama dia apih..tp nama pemes dia orang panggey Carl.. ni nak habaq mai ni, kami jumpak gambaq dia.. Tediaaaaaaaaaaa~ dia punya possing macam mat rempit sejati nuh.. punya baik pose!


Carlz De Hafz Camfrog

Thursday, September 8, 2011

Perbit Bantah Telco Kenakan Caj Enam Peratus Pembelian Kad Tambah Nilai

KUALA LUMPUR, 8 Sept (Bernama) -- Persatuan Pemilik-pemilik Telefon Bimbit Malaysia (Perbit) Khamis membantah tindakan syarikat telekomunikasi (telco) mengenakan caj perkhidmatan enam peratus bagi pembelian tambah nilai perkhidmatan prabayar dan pek permulaan kad sim mulai 15 Sept ini.

Presidennya Mohd Ali Ibrahim berkata tindakan itu tidak masuk akal dan akan memberi kesan kepada pengguna terutama golongan berpendapatan rendah.

"Kalau kita tengok, kebanyakan yang menggunakan prepaid (prabayar) adalah golongan berpendapatan rendah dan pelajar, walaupun enam peratus dilihat kecil tapi ia akan memberi kesan," katanya kepada Bernama, di sini hari ini.


sumber : Bernama

Wednesday, September 7, 2011

Adakah Kite ketandusan Idea?

Mesti panas bace tajuk? LoL!~
tapi kepanasan hati & telinga bile dengar lagu nih, totally like " copy n paste "    
saya terbace di satu fanpage kt fb tadi.. betul admin tu update..! 
mula² mcm xcaye, tp dengar lagu tu terus 
CONFIRM!!


Oh Malaysiaku

Assalamualaikum semua, Selamat berhari raya diucapkan,

meh nak kongsi sumthin' yang agak² terasa macam Malaysia ni da x aman da lagi.. :(

sedihkan kalau dengar mcm tu, tapi itu lah hakikatnya..


Monday, September 5, 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...